Makaleler » Genel » Sıkça Sorulan Soruların Cevapları!

Sıkça Sorulan Soruların Cevapları!

SIK SORULAN SORULAR

Soru 1: Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz?

Cevap 1: Sürat Kargo

Soru 2: Aynı gün kargo için saat kaça kadar sipariş vermem doğru olur?

Cevap 2: Hafta içi saat 15:00, cumartesi günü ise saat 10:00 a kadar gelen her sipariş, aynı gün kargolanır. 

Soru 3: Kargoları adrese teslim olarak mı gönderiyorsunuz?

Cevap 3: Evet. Kargolar şubelerin ulaştığı tüm noktalara adrese teslim olarak gönderilir.

Soru 4: Siparişim kaç günde bana ulaşır?

Cevap 4: Normal şartlarda 2-3 gün içerisinde size ulaşır.

(Eğer sipariş ettiğiniz ürün stokta var ise; 2-3 gün iş günü içerisinde fakat stokta yoksa ve temin edilmesi gerekiyosa bu süre uzayabilir.)

Soru 5: Hangi ilden gönderim yapıyorsunuz?

Cevap 5: Antalya

Soru 6: Kargoma daha hızlı ulaşabilmek için istersem şube teslim olarak gönderiyor musunuz?

Cevap 6: Evet. Talebiniz doğrultusunda, şubeden de teslim alabilirsiniz.

Soru 7: Kargomu nasıl takip edebilirim?

Cevap 7: Kargolandı bilgisi ile birlikte gelen kargo takip nosu ile ve kargo takip butonu ile kargolarınızı takip edebilirsiniz.

Soru 8: Kargomun sorunsuz ve hızlı ulaşması için ne yapmalıyım?

Cevap 8: Adres bilgilerinizi güncel, ulaşılabilir telefon numarası eklemeniz süreci hızlandıracaktır. 

Soru 9: Fatura gönderiyor musunuz?

Cevap 9: Tüm siparişler faturalıdır. Sistemdeki kayıtlı fatura adresi ve firmasına göre hazırlanır, siparişinizle birlikte gönderilir.

Soru 10: Alıcıdan farklı kişi, firma veya kurumlara fatura kestirebilir miyim?

Cevap 10: Evet. Sistemde tanımladığınız fatura bilgilerine göre farklı kişi veya firmalara göre fatura düzenlenir. Eğer e-fatura mükellefi iseniz, mutlaka bunu belirtmeniz gerekiyor.

Soru 11: İade veya değişim yapıyor musunuz?

Cevap 12: Tabii ki. Tüm ürünlerimiz garantilidir. Siparişinizi teslim alıp kontrol ettikten sonra bir sorun ile karşılaştıysanız öncelikle bizimle telefon ya da mesaj yoluysa iletişime geçip sorununuzu aktarabilirsiniz. İade veya değişim olacak ürünleri mutlaka kutusunda ve faturası ile birlikte size bildireceğimiz kargo firması ile gönderiniz. 

 

Sitemizde adı geçen ürünlerin tamamı muadil ürün olup, ilgili firmaların uyumlu ürünleridir. Yalnızca ürün uyumluluk listesinde ve ilanında bilgi amaçlı verilmiştir.

Yorumlar

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Yukarı Git
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır